Ταλιμπαν Καμπουλ - Αφγανιστάν: Τέλος οι εμπορικές πτήσεις από την Καμπούλ ... - Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών.

Ταλιμπαν Καμπουλ - Αφγανιστάν: Τέλος οι εμπορικές πτήσεις από την Καμπούλ ... - Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών.. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. 15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Του νίκου κανέλλου* το αφγανικο ζητημα ειναι γνωστο οτι δημιουργηθηκε απο τισ ξενεσ επεμβασεισ και επιρροεσ,οπωσ τα περισσοτερα η ολα,σχεδον,τα ζητηματα διεθνωσ αυτο χωρισ να σημαινει οτι δεν υφιστανται εσωτερικεσ.

Οι ταλιμπάν, προχώρησαν κι άλλο τις προηγούμενες ώρες και πλέον βρίσκονται στα 20 χιλιόμετρα από την καμπούλ και απέχουν 90 Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. #αφγανισταν #ειδησεισ #καμπουλ #ταλιμπαν 'επεσε η καμπούλ, απομένει η «ειρηνική παράδοση» της πόλης | nemesis hd Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Αφγανιστάν: Κερδίζουν συνεχώς εδάφη οι Ταλιμπάν - Κινδυνος ...
Αφγανιστάν: Κερδίζουν συνεχώς εδάφη οι Ταλιμπάν - Κινδυνος ... from www.voria.gr
Οι ταλιμπάν έφτασαν στην πρωτεύουσα καμπούλ. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα έξω από αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ τραυματίζοντας τουλάχιστον 95 ανθρώπους, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη. Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στη δύση η προέλαση των ταλιμπάν προς την καμπούλ.

Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 19:07 χάος στο αφγανιστάν, με τους ταλιμπάν πλέον να κυριεύουν ουσιαστικά τη χώρα, αφού αυτές τις ώρες καταλαμβάνουν την πρωτεύουσα καμπού… Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Η ευρωπη σφραγισε τα συνορα τησ, εχει τη χωρα μασ για.χαβουζα! Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από Οι ταλιμπάν, προχώρησαν κι άλλο τις προηγούμενες ώρες και πλέον βρίσκονται στα 20 χιλιόμετρα από την καμπούλ και απέχουν 90 Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών.

Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. 15 αυγούστου 2021 παναγια σουμελα h καμπουλ στουσ ταλιμπαν δεκαπενταύγουστος 1993: Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από #αφγανισταν #ειδησεισ #καμπουλ #ταλιμπαν 'επεσε η καμπούλ, απομένει η «ειρηνική παράδοση» της πόλης | nemesis hd Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν.

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν εισέρχονται στην Καμπούλ
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν εισέρχονται στην Καμπούλ from videoadsalpha.akamaized.net
Ο τούρκος υπουργός άμυνας χουλουσί ακάρ δήλωσε την πέμπτη ότι θα είναι επωφελές για το αεροδρόμιο της καμπούλ να παραμείνει ανοιχτό και ότι το ζήτημα θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του 2008 στη βομβάη ξύπνησαν αργά το βράδυ της τετάρτης στην αφγανική πρωτεύουσα, όταν εννέα ταλιμπάν, ζωσμένοι με εκρηκτικά, κατέλαβαν για περισσότερες από πέντε ώρες το. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ.

50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα.

Σκοτώνουν, ρημάζουν, κλέβουν, ξαναβάζουν την μπούρκα στις γυναίκες και ετοιμάζονται να βάλουν και πάλι το αφγανιστάν στην εποχή του μεσαίωνα. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Η ευρωπη σφραγισε τα συνορα τησ, εχει τη χωρα μασ για.χαβουζα! Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 19:07 χάος στο αφγανιστάν, με τους ταλιμπάν πλέον να κυριεύουν ουσιαστικά τη χώρα, αφού αυτές τις ώρες καταλαμβάνουν την πρωτεύουσα καμπού… Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν. Για όλα τα άλλα επιλέξτε ελλαδα. 50χλμ μακρία από την πρωτεύουσα. Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα έξω από αστυνομικό τμήμα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ τραυματίζοντας τουλάχιστον 95 ανθρώπους, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη. Μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του 2008 στη βομβάη ξύπνησαν αργά το βράδυ της τετάρτης στην αφγανική πρωτεύουσα, όταν εννέα ταλιμπάν, ζωσμένοι με εκρηκτικά, κατέλαβαν για περισσότερες από πέντε ώρες το. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Ο τούρκος υπουργός άμυνας χουλουσί ακάρ δήλωσε την πέμπτη ότι θα είναι επωφελές για το αεροδρόμιο της καμπούλ να παραμείνει ανοιχτό και ότι το ζήτημα θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από Μνήμες από την τρομοκρατική επίθεση του 2008 στη βομβάη ξύπνησαν αργά το βράδυ της τετάρτης στην αφγανική πρωτεύουσα, όταν εννέα ταλιμπάν, ζωσμένοι με εκρηκτικά, κατέλαβαν για περισσότερες από πέντε ώρες το. Ανησυχία έχει προκαλέσει στη δύση η προέλαση των ταλιμπάν προς την καμπούλ. #αφγανισταν #ειδησεισ #καμπουλ #ταλιμπαν 'επεσε η καμπούλ, απομένει η «ειρηνική παράδοση» της πόλης | nemesis hd Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη.τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν.

Αφγανιστάν: Πολύνεκρη επίθεση Ταλιμπάν σε μέλη ΜΚΟ στη Καμπούλ
Αφγανιστάν: Πολύνεκρη επίθεση Ταλιμπάν σε μέλη ΜΚΟ στη Καμπούλ from www.newsit.gr
Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Σκοτώνουν, ρημάζουν, κλέβουν, ξαναβάζουν την μπούρκα στις γυναίκες και ετοιμάζονται να βάλουν και πάλι το αφγανιστάν στην εποχή του μεσαίωνα. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Του νίκου κανέλλου* το αφγανικο ζητημα ειναι γνωστο οτι δημιουργηθηκε απο τισ ξενεσ επεμβασεισ και επιρροεσ,οπωσ τα περισσοτερα η ολα,σχεδον,τα ζητηματα διεθνωσ αυτο χωρισ να σημαινει οτι δεν υφιστανται εσωτερικεσ. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε. Οι αφγανοί αντάρτες ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που είχε ως στόχο ένα εστιατόριο στην καμπούλ. Πανικό και τρόμο έσπειραν χθες στην καρδιά της καμπούλ ομάδες αυτοκτονίας των ταλιμπάν, οι οποίες πραγματοποίησαν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της αφγανικής πρωτεύουσας.

Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες.

Η ευρωπη σφραγισε τα συνορα τησ, εχει τη χωρα μασ για.χαβουζα! Σε μια θλιβερή παραδοχή, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου πριν από λίγα λεπτά, παραδέχθηκε ότι άνδρες των ειδικών δυνάμεων των ηνωμένων πολιτειών κατευθύνονται στην καμπούλ, ώστε να εξασφαλίσουν την ομαλή αποχώρηση των αμερικανών πολιτών που έχουν παραμείνει εκεί. Οι ταλιμπάν μπήκαν στην καμπούλ και άρχισαν τις φρικαλεότητες. Οι δυναμεισ των ταλιμπαν μπηκαν στην πολη τησ καμπουλ ομωσ οπωσ αναφερει το πρακτορειο ειδησεων arab news οι ταλιμπαν δεν θα χρησιμοποιησουν τισ δυναμεισ τουσ για να καταλαβουν την πολη εδω και λιγα λεπτα εχει σταλθει. Πλησιάζουν στην καμπούλ οι ταλιμπάν. Σκοτώνουν, ρημάζουν, κλέβουν, ξαναβάζουν την μπούρκα στις γυναίκες και ετοιμάζονται να βάλουν και πάλι το αφγανιστάν στην εποχή του μεσαίωνα. Κοσμοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ · αφγανισταν · ταλιμπαν · μαχεσ · καμπουλ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 42 τραυματίστηκαν σε βομβιστική επίθεση, με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά κοντά στην οικία ενός πολιτικ Οι tαλιμπάν θα μπορούσαν να απομονώσουν την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, την καμπούλ, σε 30 ημέρες και δυνητικά να την καταλάβουν σε 90 ημέρες, δήλωσε σήμερα στο reuters αμερικανός αξιωματούχος από τον τομέα της άμυνας, επικαλούμενος εκτίμηση των αμερικανικών υπηρεσιών. Ο τούρκος υπουργός άμυνας χουλουσί ακάρ δήλωσε την πέμπτη ότι θα είναι επωφελές για το αεροδρόμιο της καμπούλ να παραμείνει ανοιχτό και ότι το ζήτημα θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες. Idrees ali mohammad asif khan via ap μαχητές ταλιμπάν εγκατεστημένοι πλέον μέσα στην πόλη φαράχ, πρωτεύουσα της επαρχίας φαράχ. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από #αφγανισταν #ειδησεισ #καμπουλ #ταλιμπαν 'επεσε η καμπούλ, απομένει η «ειρηνική παράδοση» της πόλης | nemesis hd